FF Jaro voitti EIF:n vakuuttavan esityksen jälkeen.

FF Jaro voitti illan ottelun 4 - 1 ( 2 - 1 ) ja jatkaa taistelua karsintapaikasta. Nuori Axel Vidjeskog teki ensimmäisen maalinsa Ykkösessä ja Joni Remesaho teki tämän kauden ensimmäisen maalinsa.

FF Jaro oli tehnyt kolme muutosta edellisen kierroksen aloituskokoonpanoon kun Axel Vidjeskog tuli keskikentälle oikealle laidalle, Otto Hirvonen oikeaksi puolustajaksi ja Severi Kähkönen hyökkäävään roolin keskikentälle. Johan Brunell oli pelikiellossa ja Anthony Olusanya ja Anthony Dafaa jäivät vaihtopenkille.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja jo 4 minuutin jälkeen EIF siirtyi 0 - 1 johtoon. FF Jaron pelasi tilanteen löysästi ja Akseli Ollila pääsi syöttämään pallon päätyrajasta maalin eteen missä Daisuke Uemuralla oli helppo työ pistää pallon tyhjään maaliin. Tästä meni ainoastaan pari minuuttia ennen kun Severi Kähkönen riisti pallon EIF:n puolustajalta ja Jahir Barraza syötti Vidjeskogille joka hallitusti siirsi pallon tolpan kautta maaliin tilanteeseen 1 - 1. Tämä oli nuorukaisen ensimmäinen maali Ykkösessä ja tuuletus sen mukainen. Heti aloituspotkun jälkeen 8 minuutilla Remesaho prässäsi pallon puolustajalta ja jatko tilanteesta Kähkönen pääsi syöttämään Remesahon läpiajoon ja hän sijoitti pallon komeasti takanurkkaan ja tilanne oli 2 - 1. Tämän jälkeen FF Jaro hallitsi peliä ja EIF ei päässyt enää hyökkäämään hallitusti ensimmäisen puoliajan aikana. FF Jarolla oli useampi paikka ratkaista ottelun jo tässä vaiheessa mutta tauolle lähdettiin silti tilanteesta 2 - 1.

Toisella puoliajalla FF Jaron ote pelistä oli vielä vahvempi ja joukkue hyökkäsi näyttävästi leveällä rintamalla. Kun ottelu oli pelattu 58 minuuttia Barraza syötti pallon taaksepäin Jonas Emetille joka komeasti laukoi pallon takakulmaan kahdesta kymmenestä metristä. Ainoastaan pari minuuttia myöhemmin FF Jaro hyökkäsi taas vasemman laidan kautta ja hienon yhdistelmän jälkeen Darvin Chavez syötti keskelle Kähköselle joka laukoi pallon vasempaan ylänurkkaan tilanteeseen 4 - 1.

Tämän jälkeen FF Jaro jatkoi näyttävästi paikkojen luomista mutta lisää maaleja ei nähty. Kun oli pelattua 73 minuuttia Luis ” Macue ” Robles tuli vaihtoon ja Anthony Dafaa tuli tilalle. FF Jaron toinen vaihto tehtiin ajassa 78 minuuttia kun Remesaho tilalle vaihdettiin Walter Moore.

Pari minuuttia myöhemmin Papa Niang tuli Emetin tilalle. Ottelun alkua lukuunottamatta peli oli FF Jaron näytös ja yleisö sai nauttia hyvästä pelistä ja hienoista maaleista.

EIF:n päävalmentaja Guillem Santesmases:

- FF Jaro pystyi luomaan ylivoimaa laitojen kautta ja se tuotti meille ongelmia. Minulle tuli yllätyksenä että Robles pelasi alempana ja Kähkönen oli tullut hyökkäävämpään rooliin. FF Jaro on erittäin laadukas joukkue täynnä taitavia pelaajia ja pyrimme välttämään 1 vastaan 1 tilanteita mahdollisimman paljon.   

FF Jaro päävalmentaja Niklas Käcko:

- Alun nukahduksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen peliin. Kaikki pelasivat hyvin ja pystyttiin kontrolloimaan peliä. Pyrittiin pitämään molemmat laitapakit ylhäällä ja sitä kautta saatiin paljon tilanteita keskityksistä ja hyökkäyspeli oli monipuolista. Tästä on hyvä jatkaa ensi lauantain MyPa peliin.

FF Jaro: Seppä, Milosavljevic, Chavez, Takamäki, Hirvonen, Robles ( 73 min. Dafaa ), Emet ( 82 min. Niang ), Kähkönen, Remesaho ( 78 min. Moore ), Barraza, Vidjeskog.  Vaidossa: Valtonen, Myrevik, Alasuutari, Olusanya.

4-1

4' Uemura Daisuke 0-1
7' Vidjeskog Axel 1-1
8' Remesaho Joni 2-1
58' Emet Jonas 3-1
61' Kähkönen Severi 4-1

FF Jaro

1 Seppä Ville
2 Hirvonen Otto
4 Milosavljevic Pavle
5 Takamäki Toni
10 Emet Jonas
82' Niang Papa Amadou
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco
16 Kähkönen Severi
17 Barraza Flores Jahir
18 Robles Ramirez Luis Enrique 28'
73' Clement Anthony Dafaa
19 Vidjeskog Axel
24 Remesaho Joni
79' Moore Walter

Vaihtopelaajat
7 Clement Anthony Dafaa
8 Niang Papa Amadou
11 Alasuutari Jaakko
12 Moore Walter
21 Myrevik Jim
29 Olusanya Anthony
36 Valtonen Topi

EIF

1 El Moutacim Mehdi
7 Rantanen Daniel
9 Ulmanen Antti
10 Ollila Akseli
11 Jama Omar
63' Lindholm Simon
13 Lindqvist William
71' Forsman Pasi
17 Ekström Zacharias
18 Uemura Daisuke 90+02'
21 Bende Donald 45'
67' Grondin Dominic
24 Akpini Joel Konan
25 Sevon Ville

Vaihtopelaajat
6 Forsman Pasi
8 Grondin Dominic
14 Lindholm Simon
20 Kouadjo Marc
22 Fontaine Alexandre
46 Ferahyan Felix