FF Jaro otti rutiinivoiton MYPAsta

FF Jaron ja MYPAn välinen ottelu oli juuri niin tiukka kuin etukäteen aavistettiin. FF Jaro voitti 2 - 0 ( 1 - 0 ) Jahir Barrazan maaleilla ja joukkue jatkaa taistelua karsintapaikasta.

Heti ottelun alussa kävi selväksi että MYPA oli tullut Pietarsaareen taistelemaan voitosta. Joukkue aloitti vahvasti ja haki nopeasti useampiakulmapotkuja. Kun ottelu oli pelattu 7 minuuttia FF Jaro pääsi nopean vastahyökkäykseen MYPAn kulman jälkeen ja hienon kuvion päätteeksi Joni Remesaho pääsi syöttämään Jahir Barrazalle joka kliinisesti laittoi pallon maaliin tilanteeseen 1 - 0. Maalin jälkeen ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja lisämaalehin. FF Jaro ei päässyt kontrolloimaan peliä keskikentällä samalla tavalla kuin edellisessä pelissä ja MYPA pystyi aika hyvin estämään FF Jaron pelin rakentelua.FF Jaron tilanteet syntyivät lähinnä laitojen kautta ja vastahyökkäyksistä. Tauolle mentiin FF Jaron 1 - 0 johdossa.

Toisella puoliajalla sama tahti jatkui ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalintekoon. Se kesti kuitenkin ottelun 76 minuutille ennen kuin seuraava maali tuli. FF Jaro pääsi taas hyökkäämään vasemman laidan kautta ja monien syöttöjen jälkeen pallo tulikeskelle Remesaholle joka jatkoi palloa Barrazalle joka pisti pallon varmasti maaliin tilanteeseen 2 - 0. Tämä oli Barrazan 12 maali ja samalla myös Remesahon 12 syöttöpiste sarjassa. Tämän jälkeen FF Jaro pääsi aika hyvin kontrolloimaan peliä ja johto ei ollut enää missään vaiheessa uhattuna. FF Jaro on nyt voittanut viisi ottelua kuudesta viimeisestä ja on nyt enää kuusi pistettä karsintapaikasta.

FF Jaro teki kolme vaihtoa toisella puoliajalla kun Otto Hirvonen tuli Johan Brunellin tilalle oikeaksi puolustajaksi 67 minuutilla, Anthony Olusanya tuli 70 minuutilla keskikentän laidalle Axel Vidjeskogin tilalle ja lopussa vielä 88 minuutilla Papa Niang tuli keskikentälle Joni Remesahon tilalle.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko:

- Tänään emme saaneet otetta peliin ja tehtiin pallollisena kummallisia ratkaisuja ja helppoja syöttövirheitä. MYPA oli hyvä ja teki meidän pelaaminen vaikeaksi. Olen tottakai tyytyväinen tulokseen ja siihen että pidettiin nolla.

FF Jaron seuraava ottelu pelataan Porissa lauantaina 31.08. ja silloin vastustajana on MuSa.

FF Jaro: Seppä, Takamäki, Milosavljevic, Chavez, Brunell ( 67 min. Hirvonen ), Vidjeskog ( 70 min. Olusanya ), Emet, Dafaa, Remesaho ( 88 min. Niang ), Kähkönen, Barraza.

Vaihtopelaajat: Valtonen, Alasuutari, Myrevik, Moore.

    

2-0

7' Barraza Flores Jahir 1-0
76' Barraza Flores Jahir 2-0

FF Jaro

1 Seppä Ville
4 Milosavljevic Pavle
5 Takamäki Toni
6 Brunell Johan
64' Hirvonen Otto
7 Clement Anthony Dafaa 78'
10 Emet Jonas
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco
16 Kähkönen Severi
17 Barraza Flores Jahir
19 Vidjeskog Axel
70' Olusanya Anthony
24 Remesaho Joni
88' Niang Papa Amadou

Vaihtopelaajat
2 Hirvonen Otto
8 Niang Papa Amadou
11 Alasuutari Jaakko
12 Moore Walter
21 Myrevik Jim
29 Olusanya Anthony
36 Valtonen Topi

MYPA

1 Turunen Tomas
2 Niveri Benjamin 48'
4 Kytilä Johannes 24'
5 Pasanen Oskari
64' Lindberg Joakim
11 Huttunen Anttoni
70' Saarelma Tomi
16 Rämä Jussi-Pekka
17 Hassel Jari
76' Huhtala Rony
19 Gussev Maksim
18 Palmasto Tino
22 Usta Kaarel
28 Finnäs Rico

Vaihtopelaajat
7 Ryöpäs Rico
8 Huhtala Rony
12 Korpela Miika
23 Laaksonen Nuutti
25 Saarelma Tomi
31 Lindberg Joakim