Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

FF Jaro otti pronssia voittamalla AC Kajaanin päätöskierroksella.

FF Jaron 3 – 0 ( 2 – 0 ) voitto AC Kajaanista Pietarsaaren keskuskentällä riitti kolmanteen sijaan tämän kauden Ykkösessä. Ottelu oli samalla Jonas Emetin viimeinen FF Jarossa.

FF Jaro oli tehnyt pari muutosta edellisen ottelun aloituskokoonpanoon kun Darvin Chavez oli takaisin puolustuksessa pelikiellon jälkeen Walter Mooren tilalle ja Joni Remesaho tuli keskikentälle loukkaantuneen Jim Myrevikin tilalle. Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja molemmilla joukkueella oli useita paikkoja maalintekoon ennen kun Jahir Barraza 19 minuutilla ovelasti riisti pallon hölmistyneen AC Kajaanin maalivahdista ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Tämä oli Barrazan kauden 15 maali. Tästä meni muutama minuutti ennen kun Axel Vidjeskog pääsi etenemään pallon kanssa rangaistusalueen sisälle missä hänet kaadettiin ja pallo vietiin pilkulle. Jonas Emet sijoitti pallon varmasti maalivahdin oikeaan nurkkaan ja taululla oli 2 – 0. Tämä maali jäi myös Emetin viimeiseksi FF Jarossa. Tauolle lähdettiin FF Jaron 2 – 0 johdolla.

Tauolla FF Jaro teki yhden vaihdon kun Papa Niang tuli Anthony Olusanyan tilalle. Heti toisen puoliajan alussa Jonas Emet tuli vaihtoon reisivamman takia ja yleisö osoitti hänelle kunniaa taputtamalla seisaaltaan. Tilalle tuli Anthony Dafaa. Toinen puoliaika oli FF Jaron kannalta lähinnä pelailua keskialueella ja ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvää. Kun ottelu oli pelattu 73 minuuttia AC Kajaanin puolustaja Giordano Mueller Piffero taklasi Joni Remesahon rumasti ja sai ansaitusti suoran punaisen kortin. Remesaho ei pystynyt jatkamaan ottelua ja Walter Moore tuli kentälle hän tilalle. Ottelun lisäajalla nähtiin päivän komein maali kun Darvin Chavez nousi vasemman laidan kautta ja tykitti pallon ylänurkkaan loppunumeroiksi 3 – 0 Barrazan syötöstä.

Kun KTP samalla hävisi oman ottelunsa TPV:lle, FF Jaro nousi komeasti kolmanneksi sarjassa ja pelaajat saivat pronssimitalinsa ottelun jälkeen. Siihen oli hyvää lopettaa kausi 2019.

FF Jaro: Topi Valtonen, Jusa Ihalainen, Johan Brunell, Pavle Milosavljevic, Darvin Chavez, Jonas Emet ( 48 min. Anthony Dafaa ), Luis Robles, Axel Vidjeskog, Anthony Olusanya ( 45 min. Papa Niang ), Joni Remesaho (  77 min. Walter Moore ), Jahir Barraza.

Vaihdossa: Ville Seppä, Toni Takamäki, Jaakko Alasuutari, Otto Hirvonen