FF Jaro nappasi vieraspisteen Turussa

TPS ja FF Jaro jakoi tasapuolisesti pisteet perjantaina Turussa. Ottelu päättyi 1 - 1 ( 0 - 0 ) kun TPS:n Eliecer Espinosa ja FF Jaron Darvin Chavez maalasivat toisella puoliajalla.

 

FF Jaron ja TPS:n väliset ottelut ovat yleensä olleet tapahtumarikkaat ja paikkoja on syntynyt paljon molempiin suuntiin. Tänään näin ei käynyt ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet puolustivat hyvin eikä ottanut riskejä hyökkäys suuntaan. Ensimmäisellä puoliajalla FF Jarolla oli pari paikkaa mistä maaleja olisivat voineet syntyä ja TPS:llä oli pari kulmaa toisessa päässä. Tauolle lähdettiin 0 - 0 tilanteessa.

Heti toisen puolen alussa TPS aloitti aktiivisesti ja kun ottelu oli pelattua 48 minuuttia Eliecer Espinosa pääsi tekemään 1 - 0 tilanteessa missä FF Jaron maalivahdin ja puolustajien kommunikaatio ei toiminut. Maalin jälkeen FF Jaro lähti vähän rohkeammin hyökkäämään ja loppua kohden tilanteita syntyivät enemmän ja enemmän TPS:n maalilla. Kun FF Jaron hyökkääjät eivät onnistuneet maalinteossa astui puolustaja Darvin Chavez esille ja hän teki 1 - 1 maalin ottelun 84 minuutilla. Chavez on nyt tehnyt maalin kolmessa ottelussa peräkkäin. Tasapeli ei tyydyttänyt kumpikaan joukkuetta ja lopussa molemmat hakivat aktiivisesti voittoa. Ottelu päättyi kuitenkin 1 - 1 ja pelitapahtumien nähden tämä tulos oli oikeudenmukainen.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko:

- Olen tyytyväinen vieras pisteeseen ja joukkueen peliin. Aloitettiin varovaisemmin kun normaalisti ja annettiin pallohallinta vastustajalle. Se toimi hyvin ja TPS ei pystynyt luomaan hyviä maalintekopaikkoja.

FF Jaron seuraava ottelu ja samalla kauden viimeinen vierasottelu pelataan Oulussa lauantaina 05.10. ja vastustajana silloin on AC Oulu.

FF Jaro: Topi Valtonen, Darvin Chavez, Johan Brunell, Pavle Milosavljevic, Walter Moore, Luis Robles, Jonas Emet, Severi Kähkönen (90 min. Otto Hirvonen), Jim Myrevik (54 min. Papa Niang), Jahir Barraza, Anthony Olusanya (65 min. Anthony Dafaa).

Vaihdossa: Ville Seppä, Jaakko Alasuutari, Samuel Uusitalo

1-1

49' Espinosa Calvo Eliecer 1-0
84' Chavez Ramirez Darvin Francisco 1-1

FF Jaro

4 Milosavljevic Pavle
6 Brunell Johan
10 Emet Jonas 83'
12 Moore Walter
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco 89'
16 Kähkönen Severi
90+01' Hirvonen Otto
17 Barraza Flores Jahir
18 Robles Ramirez Luis Enrique
21 Myrevik Jim
54' Niang Papa Amadou
29 Olusanya Anthony
65' Clement Anthony Dafaa
36 Valtonen Topi

Vaihtopelaajat
1 Seppä Ville
2 Hirvonen Otto
3 Uusitalo Samuel
7 Clement Anthony Dafaa
8 Niang Papa Amadou
11 Alasuutari Jaakko

TPS

2 Moundi Alim 90+02'
4 Holma Rasmus
16 Muzaci Albijon
17 Espinosa Calvo Eliecer
19 Vesiaho Valtteri 89'
20 Karlsson Jesper
73' Duah Solomon
22 Ollikainen Otto
46' Hradecky Matej
23 Latonen Joakim
25 Hernandez Basanta Aldayr
30 Koponen Jere
33 Varmanen Tatu 83'
87' Mäkitalo Mika

Vaihtopelaajat
8 Mäkitalo Mika
10 Virtanen Jani
12 Hradecky Tomas
13 Hradecky Matej
21 Duah Solomon
27 Lepola Anton