Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

FF Jaro – JäPS 3-0 (0-0)

FF Jaro voitti puolivälierä ottelunsa Järvenpään Palloseuraa vastaan 3-0 vakuuttavalla esityksellä ja kohtaa PK-35 semifinaalissa Helsingissä ensi viikonloppuna

Ottelu alkoi vauhdikkaasti kun kotijoukkueen Jim Myrevik teki 1-0 heti ottelun alussa. Peli ehti vanheta vaan vähän yli minuutin kun Myrevik pääsi tekemään ensimmäisen maalinsa. Myrevik pelasi kärkimiehenä tänään kun sekä Alex Ramsay että Severi Kähkönen olivat poissa sairauden takia. Maalin jälkeen FF Jaro jatkoi painotusta ja pallo pysyi pitkiä jaksoja JäPS:n päässä kenttää.

FF Jaro loi tilanteita ja kun ottelu oli pelattu 23 minuuttia Joni Remesaho teki 2-0. Maalivahti torjui Myrevikin vedon ja Remesaho laittoi päättävästi paluupallon sisään. Ensimmäisen puoliajan lopussa FF Jaro joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa kun Johan Brunell loukkasi polvensa. Marcel Wargh tuli hänen tilalle topparin paikalle Adam Widjeskogin pariksi. Tauolle lähdettiin tilanteessa 2-0 kotijoukkueelle.

Tauolla FF Jaro teki yheden vaihdon kun kapteeni Jacob Bushue tuli pois ja hänen tilalleen juoksi Antonio Hotta. FF Jaron pelihallinta jatkui, mutta JäPS pääsi myös luomaan hyökkäyksiä erikoistilanteiden ja keskityksien kautta. JäPS yritti usein löytää joukkueen pitkä toppari Alieu Ceesay pitkin heittojen ja kulmien kautta. FF Jaro teki kolmannen pelivaihtonsa ottelun 62 minuutilla kun Emile Paul Tendeng tuli pois ja Albin Börkskog tuli hänen tilalleen. Pian tämän jälkeen Myrevik teki toisen maalinsa hienolla vasemman jalan laukauksella. Pelikello näytti silloin 70 minuuttia. FF Jaro sai vielä tämän jälkeen useita hyviä maalipaikkoja varsinkin keskityksien kautta mutta lisää maaleja ei saatu aikaiseksi. FF Jaro teki vielä yhden vaihdon kun Remesaho tuli pois ja Roni Björkskog tuli tilalle kymmenen minuttia ennen pelin loppua.

Kun tuomari Kalle Mäkinen puhalsi pelin päättyneeksi taululla oli 3-0.

Koko FF Jaron joukkue pelasi hyvän ottelun ja kenällä oli taas paljon omia kasvatteja. FF Jaro jatkaa Ykköscupissa ensi viikonloppuna kun joukkue pelaa semifinaalissa Helsingissä. Vastaan silloin on PK-35. Toisessa semifinaalissa pelaavat EIF ja TPS Tammisaaressa.