FF Jaro ja KTP pelasivat tasan 2–2 (1–0)

Vierasjoukkue pilasi myöhäisellä tasoitusmaalillaan kotijoukkueen todella hienon suorituksen.

FF Jaron valmentaja Jimmy Wargh joutui tekemään muutamia muutoksia puolustuslinjassa, sillä Frankline Okoye oli loukkaantuneena. Marcel Warghin tilalle tuli Johan Brunell, joka teki paluun loukkaantumisensa jälkeen ja muodosti keskipuolustajaparin yhdessä Alex Ramsayn kanssa. Guillermo Sotelo palasi kentälle pelikieltonsa jälkeen ja korvasi Frankline Okoyen. Myös Emile Paul Tendeng oli jälkeen kuvoissa ja pelasi Jim Myrevikin tilalla. Ottelu pelattiin erittäin märällä Keskuskentällä ja sade häiritsi myös ottelun kulkua.

FF Jaro jatkoi samaa linjaa IF Gnistanin ottelun hengessä ja joukkue hallitsi täysin ensimmäistä puoliaikaa. KTP:lla oli suuria vaikeuksia päästä aggressiivisesti prässäävän FF Jaron ohi. FF Jaro rakensi myös useampi paikkoja IF Gnistan-otteluun verrattuna, mutta joukkueen on edelleen hyvin vaikea viimeistellä rangaistusalueella. 9. peliminuutilla FF Jaro sai kulman oikealta, ja pallon taakse asettui Sotelo. Kulmasta tuli vaarallinen ja se ohitti kaikki pelaajat maalin edessä ja meni niukasti takatolpalta ohi. Minuuttia myöhemmin KTP sai yhden harvoista hyökkäyksistään ensimmäisellä puoliajalla. Vasemmalta tuleva keskitys löysi vapaana olleen Matias Paavolan rangaistusalueella, mutta tämän pusku meni niukasti Joas Snellmanin vasemman tolpan ohi.

FF Jaro jatkoi korkealta prässäämistä ärhäkkäästi ja 23. peliminuutilla Joni Remesaho katkaisi avauksen ja pelasi pallon Severi Kähköselle, jonka laukaus meni valitettavasti korkealta yli. Seuraavan viiden minuutin aikana Remesaho, Widjeskog, Kähkönen ja Ramsay laukoivat vuoron perään melko hienoista paikoista. 35. peliminuutilla FF Jaro sai vapaapotkun sivulinjalta. Markus Kronholm keskitti rangaistusalueelle ja Johan Brunell oli erittäin lähellä jalkansa kanssa, muttei täysin ehtinyt tilanteeseen ja pallo meni päätylinjasta yli. Pari minuuttia myöhemmin oli Brunellin vuoro pelata Tendengille rangaistusalueella, mutta myöskään Tendeng ei ehtinyt palloon.

FF Jaro jatkoi painostamista ja 42. peliminuutilla FF Jaro sai rajaheiton, jonka Markus Kronholm heitti nopeasti taaksepäin Aron Bjonbäckille. Bjonbäck antoi korkean keskityksen kohti takatolppaa ja löysi vapaan Tendengin, joka puski pallon maalin eteen. Severi Kähkönen oli paikalla ja puski ottelun ensimmäisen maalin. FF Jaro meni johtoon 1–0. Tämä oli myös tilanne puoliajalle mentäessä.

KTP teki tauolla kaksi vaihtoa ja kentälle tulivat Mika ja Matias Lindfors. Aivan kuten FF Jaron ottelussa Gnistania vastaan vierasjoukkue sai pelinsä hieman paremmin käyntiin toisella puoliajalla. FF Jaro aloitti toisen puoliajan hapuilevasti, mutta noin viiden minuutin pelaamisen jälkeen joukkue sai jälleen pelistä kiinni ja sai aikaan muutaman puolivaarallisen paikan.

55. peliminuutilla FF Jaro teki ensimmäiseen vaihtonsa ja väsynyt Joni Remesaho tuli kentältä upean suorituksen jälkeen. Kentälle tulee Jim Myrevik. Heti tämän jälkeen Sotelo tulee laidallaan alas päätylinjalle ja tykittää kovan laukauksen, jonka maalivahti Lepola joutuu palauttamaan. Paluupallo päätyy Markus Kronholmille, joka kuitenkin laukoo suoraan päin maalivahtia. 62. peliminuutilla Tendeng näyttää takareittään ja haluaa ulos kentältä. Hänen tilalleen tulee Albin Björkskog, joka oli palannut maajoukkuekomennukseltaan. Björkskog oli pirteä ja jatkoi korkealta prässäämistä, mikä toikin tulosta hieman myöhemmin. 79. minuutilla kotijoukkueen puolustus katkaisee hyökkäysyrityksen, mutta on huolimaton pelin avauksessa ja KTP saa pallon takaisin. Jaron puolustus onnistui putsaamaan pallon sivulinjalle, mutta suoraan KTP-pelaajalle. Oikealta tuleva keskitys pysähtyy Snellmaniin Jaron maalissa, mutta paluupallo päätyy Antti Mäkijärvelle, joka tykittää. Brunell ehtii pysäyttää laukauksen, mutta pallo jää pyörimään takatolpalle ja Joni Mäkelä on ensimmäisenä pallossa ja laittaa sen tyhjään maaliin. Peli on 1–1, jäljellä on vielä vartti peliaikaa.

Viimeisen vartin aikana tapahtuu paljon. 81. peliminuutilla FF Jaro saa keskikentällä vapaapotkun. Markus Kronholm laittaa korkean pallon rangaistusalueelle ja KTP:n maalivahti Lepola nyrkkeilee pallon ulos. Pallo päätyy Adam Widjeskogílle, joka nousee rangaistusalueelle kahden puolustajan väliin. Widjeskog saa palloon kosketuksen ja kaatuu. Sen sijaan että viheltäisi rangaistuspotkun kotijoukkueelle erotuomari Mikko Juusola katsoo, että Widjeskog filmaa ja nostaa hänelle toisen keltaisen kortin, ja näin Widjeskog joutuu jättämään kentän. FF Jaro joutuu siis pelaamaan ottelun loppuun yhdellä vajaalla pelaajalla. Joukkue ei kuitenkaan taivu, vaan nousee seuraavalla minuutilla 2–1 johtoon. Oikealla laidalla tehtävä pitkä avaus päätyy suoraan ulos ryntäävälle Lepolalle. Maalivahdin avaus osuu puolustajaan ja pomppaa Albin Björkskogille, jolla on yhtäkkiä edessään tyhjä maali. Björkskog nousee ja laittaa pallon hillitysti verkkoon.

FF Jaro tekee kolmannen vaihtonsa 83. peliminuutilla, Severi Kähkösen antaessa paikkansa Benjamin Östmanille. 87 minuutin pelin jälkeen FF Jaro saa vapaapotkun hienosta paikasta, mutta maalivahti pystyy nyrkkeilemään Sotelon kovan laukauksen pois.

Jos FF Jaron johtomaali tuli hieman onnekkaasti, oli myös KTP:n tasoitus 90. peliminuutilla jokseenkin onnekas. KTP:n laukaus ponnahti Jaron puolustajaan ja muuttui korkeaksi palloksi kohti maalivahti Joas Snellmania. Snellman arvioi pallon kulun hieman väärin, eikä onnistunut saamaan sitä käsiinsä, vaan pallo tuli suoraan Mika:n jalkaan, ja tämä ohjasi pallon helposti maaliin. Näin ollen hän sinetöi ottelun lopputuloksen 2–2.