FF Jaro hakee uutta päävalmentajaa

Jimmy Wargh on ilmoittanut Ab Liga Jaro Oy:lle, ettei hän jatka FF Jaron päävalmentajana

Jimmy Wargh on päättänyt, ettei hän jatka FF Jaron edustusjoukkueen valmentajan tehtävissä. Jimmy siirtyy urallaan eteenpäin ja aloittaa työt toisessa seurassa 1.1.2023. Hän työskentelee siihen saakka Ab Liga Jaro Oy:lle. Jimmy Warghin uusi työnantaja tiedottaa asiasta erikseen.

Jimmy Wargh on toiminut FF Jaron päävalmentajana kuluneiden kahden vuoden ajan. Kausi 2022 oli kokonaisuudessaan todella menestyksekäs sekä FF Jarolle että Jimmylle. Kausi alkoi joukkueen voittaessa Ykköscupin Turussa TPS:aa vastaan ja joukkue päätyi sarjataulukon kolmannelle sijalle upean syyskierroksen jälkeen. Kausi päättyi karsintaotteluun juuri Turussa, vastustajana samainen TPS. 

Jaro haluaa kiittää Jimmyä niistä 30 vuodesta, joiden aikana hän on työskennellyt seurassa pelaajana, valmentajana, myyjänä, talenttivalmentajana ja monessa muussa tehtävässä. FF Jaro ja Ab Liga Jaro Oy toivottavat Jimmylle onnea ja menestystä uudessa tehtävässään.

Uuden päävalmentajan etsiminen alkaa välittömästi. Tavoitteena on tehdä sopimus uuden päävalmentajan kanssa marraskuussa ja että FF Jaron uusi valmentaja voisi aloittaa työssään viimeistään 1.1.2023.