Ennakko: MuSa - FF Jaro

Lähtökohdat

Palloliiton liittohallitus teki torstai-iltana päätöksen Ykkösen viimeisistä otteluista ja päätöksen mukaan kausi pelataan loppuun. Päätöksen myötä Jaro pääsee taistelemaan tiukasti liiganoususta ja punapaidat hakevat lauantaina pistetilin kartuttamista Porista, jossa vastassa on kauden viimeistä otteluaan pelaava MuSa. Jarolla puolestaan on MuSa-ottelun lisäksi jäljellä vielä yksi ottelu, kun joukkue pelaa rästiottelun KPT:a vastaan sunnuntaina 8.11. Pietarsaaressa.

Ykkösen nousutaistelu on tiukka ja Jaro sarjassa kolmantena ennen viimeisiä otteluita. Sarjan kärjessä on AC Oulu, jolla on kasassa 44 pistettä. Kakkosena on KTP ja kolmantena Jaro tasapisteissä 41 pisteellä, mutta KTP on pelannut ottelun Jaroa ja Oulua vähemmän. Lauantain kierroksella AC Oulu kohtaa vierasottelussa Ekenäs IF:n ja KTP isännöi sarjapaikastaan taistelevaa AC Kajaania.

MuSalla ei kauden viimeisessä ottelussaan ole enää suurta panosta. Joukkueella on mahdollisuus varmistaa sarjassa kuudes sija ja voitolla porilaisilla olisi mahdollisuus sijoittua viidenneksi, mutta se vaatisi sopivia tuloksia muista otteluista.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Jaro oli selvästi MuSaa edellä Pietarsaaren Keskuskentällä pelatussa ottelussa. Hienon ottelun pelanneen Severi Kähkösen johdolla Jaro otti kolmepistettä selvin luvuin 5-2.

FF Jaron pelaajatilanne

Jaro pääsee otteluun melko hyvistä lähtökohdista. Joukkueessa ei ole pelikieltoja, mutta Toni Takamäen pelaaminen ottelussa on epävarmaa.

Otteluinfo

MuSa - FF Jaro
Missä: Porin Stadion
Milloin: lauantaina 31.10.2020 klo 16.00
Stream: Elisa Viihde