Ennakko: MuSa-FF Jaro

Lauantaina kohtaavat sarjataulukon nelonen ja kolmonen Porin stadionilla kun MuSa isännöi FF Jaroa. Tämän kauden molemmat edelliset ottelut ovat päättyneet tasapeliin ja nytkin on odotettavissa tasainen vääntö.

Lähtökohta

FF Jaro on pelannut hyvin viime aikoina ja jatkaa taistelua karsintapaikasta. MuSa taas pyrkii haastamaan FF Jaroa kolmossijasta. Molemmat joukkueet ovat pelanneet paljon maalirikkaita otteluita ja lauantaina molemmille kelpaa ainoastaan voitto. Tämä lähtökohta lupaa vauhdikasta ja hyökkäävää peliä molemmilta joukkueelta. 

FF Jaron joukkue ei ole muuttunut kesän aikana eli samat pelaajat ovat käytettävissä kun edellisessä MuSa ottelussa. MuSa taas on muuttunut jonkin verran ja näkyvin muutos on japanilaisen Taiki Kagayaman lähtö ja toisen japanilaisen Takanori Yokochin tulo joukkueeseen. Viime aikoina MuSan kokoonpanoon on myös nostettu useampia nuoria pelaajia. 

FF Jaron viikko on sujunut hyvin ja valmistelut lauantain otteluun on mennyt tutun kaavan mukaan. Joukkue on harjoitellut hyvin ja kilpailu peliajasta jatkuu kovana. 

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko:

- Meidän pitää pystyä kääntämään edelliset MuSa tasapelit voittoon. Kokoonpanoon tulee jotain muutoksia MyPa pelistä.

FF Jaron pelaajatilanne

Emil Öhbergin poissaolon lisäksi poissa ovat Anthony Dafaa joka on pelikiellossa ja Johan Brunell jolle tuli puujalka viikon harjoituksissa. Pelaajatilanne on niin hyvä että häntä ei kannata peluuttaa nyt kun ryhmässä on tarpeeksi hyviä terveitä puolustajia. Samuel Uusitalo pelaa B - junnujen kanssa viikonloppuna, kaikki muut pelaajat ovat kokoonpanossa.

Otteluinfo

Milloin: lauantaina 31.8 klo. 17:00

Missä: Porin stadion

Stream: Elisa Viihde