Ennakko FF Jaro - SalPa 23.09.2023

 

Lähtöasetelmat

Alempi pudotuspelisarja alkoi FF Jaron kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun joukkue voitti kotonaan KPV:n numeroin 3-1. Ensimmäinen puoliaika oli kaukana parhaasta, mihin joukkue pystyy, mutta toisella puoliajalla kaikki nostivat tasoaan ja käänsivät pelin, mikä tarkoittanee sitä, että joukkueella on hieman enemmän energiaa tuleviin peleihin. 

SalPan osalta alempi pudotuspelisarja alkoi raskaalla pistemenetyksellä kotona JJK:ta vastaan. SalPa johti ottelua 2-1 vielä jatkoajalla, mutta minuutilla 90+5 JJK tasoitti 2-2:een Lari Liukkosen maalilla. Kaksi minuuttia aiemmin Roope Pyyskänen oli ottanut toisen keltaisensa ja poistettiin kentältä. 

FF Jaro ja SalPa ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kahdesti. Viime keväänä FF Jaro vei kaikki kolme pistettä 1-0-kotivoiton jälkeen, kun taas vierasottelu päättyi SalPan 3-0-voittoon.

FF Jaron pelaajatilanne

Johan Brunell on harjoitellut joukkueen kanssa, ja hänen pitäisi olla käytettävissä lauantaina. Omar Holness on poissa pelistä KPV:tä vastaan pelatussa ottelussa saamansa vamman vuoksi, mutta vamma on vähemmän vakava kuin aiemmin. Kyseessä ei myöskään ole sama vamma kuin aiemmin, vaan toinen nivunen. Kareem Moses ja Antonio Hotta ovat molemmat pelikiellossa varoitustilin täyttymisen takia.

FF Jaro – JJK

Milloin: La 23.09.2023 klo16:00

Missä: Pietarsaaren Keskuskenttä

Stream: Ruutu+