Ennakko: FF Jaro - PKKU

FF Jaro kohtaa lauantaina kauden ensimmäisessä kotiottelussaan PKKU:n Suomen Cupin merkeissä Tellushallissa.

Lähtökohdat

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua Suomen Cupin B-lohkossa. FF Jaron cup-taival alkoi tappiolla VPS:n vieraana. Edellisessä ottelussa Sasa Jovovicilla vahvistunut Jaro sai hyökkäyspelinsä käyntin ja tuloksena oli peräti kuusi maalia. Jovovic viimeisteli neljä maalia ja Seth Paintsil kaksi, kun Jaro voitti Tampereella TPV:n lukemin 2-6. Kolmella pisteellä Jaro on kahden ottelun jälkeen lohkossaan kolmantena.

Pallokerho Keski-Uusimaa pelasi viime kaudella Kakkosen A-lohkossa, jossa se sijoittui seitsemänneksi. PKKU on kohdannut Suomen Cupissa kahdella ensimmäisellä kierroksella kaksi liigajoukkuetta, SJK:n ja VPS:n. Molemmissa otteluissa PKKU on jäänyt liigajoukkueen kyydistä, sillä ensin SJK oli parempi lukemin 4-0 ja edellisessä ottelussa VPS haki pisteet lukemin 5-0.

FF Jaron pelaajatilanne

Muutama Jaron pelaaja on kärsinyt flunssasta tällä viikolla ja näillä näkymin Johan Brunell ja Viktor Strömbäck joutuvat jättämään ottelun väliin. Thomas Kula on niin ikään kärsinyt flunssasta ja hänen pelikuntonsa on vielä kysymysmerkki. Jonas Emet on loukkaantuneena sivussa.

Jaron tuorein hankinta, Christopher Mandiangu, on pelikelpoinen lauantaisessa ottelussa ja hän pääsee siis tekemään ensiesiintymisensä Jaro-paidassa kotiyleisön edessä.

Jaron testissä olleet brasilialaiset Adalberto ja Gibson jäivät ilman sopimusta ja he ovat matkustaneet kotimaahansa. Tällä hetkellä Jaron testissä on japanilainen Kazuki Takahashi, mutta hän ei ole pelikelpoinen PKKU-ottelussa.

Otteluinfo

FF Jaro - PKKU
Milloin: lauantaina 10.2.2018, klo. 15:00
Missä: Tellushalli, Pietarsaari