Ennakko: FF Jaro - KTP

Sunnuntaina pelataan Ykkösen kauden kaksi viimeistä ottelua. FF Jaron ottelu pelataan ilman yleisöä.

Lähtökohdat

Jaro joutui tyytymään tappioon edellisessä ottelussa MuSaa vastaan Porissa lukemin 3-1. Ottelu päättyi Jaron tappioon, vaikka joukkue aloitti hyvin ja siirtyi ottelun alussa johtoon Guillermo Sotelon maalilla. Tappio tiesi sitä, että Jaro on nyt hankalassa asemassa Veikkausliiganousua ajatellen. Jarolla on silti edelleen teoreettinen mahdollisuus karsintoihin.

Ykkösen sarjaottelut pelataan huomenna päätöksen kahden ottelun voimin, ottelut ovat FF Jaro - KTP ja AC Oulu - MP. Sarjakärjessä on AC Oulu 47 pisteellä ja +16 maalierolla. Kakkosena on KTP 44 pisteellä ja +27 maalierolla, kun Jaro on sarjassa kolmantena 41 pisteellä ja maalierolla +20. AC Oullu on siis varmuudella kahden parhaan joukossa, KTP voi sijouttua sijoille 1-3 ja Jaro sijoille 2-3. Jaron täytyisi voittaa KTP neljällä maalilla, jotta se selviäisi karsintaan TPS:a vastaan.

Jaro on kauden aikana tehnyt viidessä ottelussa vähintään neljä maalia ja voittanut kahdesti vähintään neljällä maalilla. Jaro ei siis ole vielä luovuttanut taistelua karsintapaikasta. Ottelu pelataan Pietarsaaren Keskuskentällä, joka on ajankohtaan nähden hyvässä kunnossa. Ottelu pelataan kuitenkin ilman yleisöä, joten Jaron täytyy tulla toimeen ilman 12. pelaajaa, mutta joukkue luottaa saavansa ison tuen kotisohvilta ympäri maata.

FF Jaron pelaajatilanne

Jaron pelaajatilanne on melko hyvä. Muutama pelaaja on kärsinyt pienistä vammoista, eivätkä he ole pystyneet harjoittelemaan täysipainoisesti. Axel Vidjeskog sai iskun perjantain harjoituksissa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Topi Järvinen kärsii kantapäävammasta, joka mahdollisesti pitää hänet sunnuntaina sivussa. Guillermo Sotelo, joka jouduttiin vaihtamaan kentältä Musa-ottelussa, on mukana ryhmässä. Myös Toni Takamäki on pystynyt harjoitella tällä viikolla.

Otteluinfo

Missä: Keskuskenttä, Pietarsaari. HUOM! Ottelu pelataan ilman yleisöä.
Milloin: sunnuntaina 8.11.2020 klo 16:00
Stream: Elisa Viihde