Ennakko: FF Jaro - FC Haka

Lauantaina sarjajohtaja FC Haka vierailee keskuskentällä ja joukkueella on ensimmäinen mahdollisuus varmistaa nousunsa Veikkausliigan. FF Jaro pyrkii aiheuttamaan FC Hakalle joukkueen ensimmäinen tappio tällä kaudella.

Lähtökohta

FC Haka on ollut ylivoimainen tämän kauden sarjassa ja haluaa varmasti lopullisesti varmistaa nousunsa voittamalla lauantain ottelu. Joukkueella on jotain loukkaantumisia mutta laajasta pelaaja materiaalista löytyy paljon laadukkaita pelaajia joka paikkaan.

FF Jaro on hävinnyt kaksi viimeistä ottelunsa ja joukkue haluaa varmasti näyttää parhaansa kotiyleisölle ja samalla vahvistaa asemansa kolmossijalla sarjataulukossa. FC Haka voitti edellisen keskinäinen pelin Pietarsaaressa 1 - 3 ja Valkeakoskella ottelu päättyi 2 - 0 kotijoukkueelle.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko odottaa vaikeaa ottelua mutta joukkue on valmis:

- FC Hakalla on mahdollisuus varmistaa nousunsa ja se voi vaikuttaa peliin jonkin verran. Pyrimme tottakai siirtämään heidän juhlat eteenpäin ja haluamme olla ensimmäinen joukkue joka ottaa täyden pisteen FC Hakalta tällä kaudella.

FF Jaron pelaajatilanne

Emil Öhbergin lisäksi on useampi pelaaja poissa vielä tässä ottelussa. Severi Kähkönen, Jonas Emet ja Anthony Olusanya ovat loukkaantuneet ja Jusa Ihalainen on edelleen poissa kovan kuumesairauden jälkeen. Jahir Barraza on pelikiellossa. Kaikki muut pelaajat ovat mukana kokoonpanossa.

Otteluinfo

Milloin: Lauantaina 14.09. klo. 15:00

Missä: Pietarsaaren keskuskenttä

Stream: Elisa Viihde