Ennakko: FF Jaro - FC Haka

Jaron kauden viimeisessä ottelussa on panosta, kun Jaro tarvitsee voiton Hakasta noustakseen sarjataulukossa viidennelle sijalle.

Lähtökohta

FF Jarolla on allaan maaliton tasapeli Kotkasta. Molemmat joukkueet pelasivat ottelun melko vajaamiehisinä KTP:n antaessa peliaikaa nuorille pelaajille Jaron kärsiessä loukkaantumisista. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa paikat maalintekoon, mutta Kotkassa päädyttiin siis pistejakoon.

Kauden viimeisessä ottelussa on vielä reilusti panosta, kun Jarolla on mahdollisuus nousta sarjassa viidennelle sijalle, joka toisi seuraavalle kaudelle yhden kotiottelun enemmän. Viides sija vaatii Jarolta voittoa, sillä Haka pitää hallussaan viidettä sijaa ja on kaksi pistettä Jaroa edellä.

Joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa Haka on ollut Jarolle vaikea vastustaja. Pietarsaaressa Haka haki kolme pistettä maalein 0-2 ja Niklas Käckon ensimmäisessä ottelussa Jaro hallitsi vierasottelua Hakaa vastaan ajoittain mielin määrin, mutta ei saanut mistään palloa verkon perukoille. Ottelu päättyi tuolloin Hakan voittoon lukemin 1-0.

FF Jaron pelaajatilanne

Jaron pelaajatilanne näyttää Haka-ottelun alla paremmalta kuin viikko sitten. Ainoat varmat poissaolijat ovat pelikiellossa oleva Kareem Moses sekä loukkaantuneet Toni Takamäki, Thomas Kula ja Anthony Olusanya.

Pelaajat osoittivat hienoa työmoraalia ennen ottelua kolaamalla Keskuskentältä lumet pois, jotta kenttä on lauantaina pelikelpoinen.

Kausikorttikampanja

Jaro käynnisti keskiviikkona kausikorttihaasteen. Nyt jokaisella on mahdollisuus varata kausikortti Ykkösen otteluihin kaudelle 2019 hintaan 75 euroa, mikäli kortteja varataan vähintään 1500 kappaletta 15.1.2019 mennessä. Voit varata oman kausikorttisi lauantaina pelin yhteydessä.

Lue lisää kausikorttikampanjasta täältä.

Ottelutiedot

FF Jaro - FC Haka
Milloin: lauantaina 27.10.2018, klo 13.00
Missä: Keskuskenttä, Pietarsaari
Stream: Elisa Viihde & Fanseat