Ennakko: FC KTP - FF Jaro

Maanantaina KTP ja FF Jaro kohtaavat kolmannen kerran täällä kaudella. Edellinen ottelu Kotkassa päättyi 2 - 2 ja Pietarsaaressa FF Jaro voitti 3 - 2. Nytkin on odotettavissa tasainen ja jopa maalirikas ottelu.

Lähtökohta

KTP on viidentenä sarjassa ja joukkueella ei ole enää mahdollisuus nousuun eikä pelko tippumisesta sarjasta joten loppupeleihin lähdetään varmasti pelaamaan ilman paineita. KTP on muuttunut viime kohtaamisesta kun hyökkääjä Kalle Multanen on siirtynyt Italian pelaamaan ja puolustaja Manel Subirats Gasparin on palannut takaisin kotiin Espanjaan. Joukkueen maalinteko lepää nyt aika pitkälle Antti Mäkijärven ja Aleksi Pahkasalon harteilla. KTP on pelannut tasan ainostaan kerran kotikentällä tällä kaudella, ja se oli FF Jaroa vastaan. Saa nähdä miten maanantaina käy.

FF Jaro hävisi edellisen kierroksen ottelunsa ja ero karsintapaikkaan venyi yhdeksään pisteeseen. FF Jarolle kelpaa ainoastaan kolme pistettä ja joukkue lähtee varmasti pelaamaan hyökkäävää jalkapalloa.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko:

Edellisessä ottelussa tuli pari pientä loukkaantumista ja muutama pelaaja jää sen takia kotiin maanantaina. Ottelut KTP:tä vastaan ovat olleet vauhdikkaita ja maalirikkaita, niin varmasti nytkin.

FF Jaron pelaajatilanne

Emil Öhberg on loppukauden sivussa, Jusa Ihalainen on kipeä ja Johan Brunell huilaa kipeän pohkeen takia. Papa Niangilla, Anthony Olusanyalla ja Severi Kähkösellä on lievät polvivammat. Kaikki muut pelaajat ovat kokoonpanossa.

Otteluinfo

Milloin: Maanantaina 09.09. klo. 18:30

Missä: Arto Tolsa Arena, Kotka

Stream: Elisa Viihde