Ennakko: FC Honka - FF Jaro

FF Jaro kohtaa perjantaina harjoitusottelussa FC Hongan Espoossa.

Lähtökohdat

Jaro joutui taipumaan Suomen Cupin lohkovaiheen päätöskierroksella KPV:lle lukemin 4-2 ja näin Jaron taival Cupissa päättyi. Jaro sai kuitenkin nopeasti sovittua harjoitusottelun laadukasta joukkuetta vastaan, kun FC Honka isännöi pietarsaarelaisia perjantaina.

Viime kaudella Jaro ei onnistunut voittamaan Honkaa, sillä kertaalleen joukkueet pelasivat tasapelin ja kahdesti Honka nappasti täydet pisteet.

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan noussut FC Honka on ollut hyvässä vireessä myös talvikaudella. Espoolaiset voittivat Suomen Cupin viimeisessä ottelussa HJK:n lukemin 2-1 ja samalla Honka voitti lohkonsa ja lunasti paikan suoraan puolivälieriin.

Ottelu tullaan pelaamaan Matinkylässä ulkoilmassa, mutta mikäli lämpötila laskee alle kymmenen pakkasasteen, pelataan kamppailu Esport Arenalla. Jarolle on tärkeää päästä hiomaan peliään myös muualla kuin tutulla Tellushallin tekonurmella, joten vierasottelu liigajoukkuetta vastaan tulee toimimaan tärkeänä osana kauteen valmistautumisessa.

FF Jaron pelaajatilanne

Jarolta pelin joutuvat jättämään väliin Jonas Emet ja Seth Paintsil. Sen sijaan testissä oleva Darvin Chavez matkustaa joukkueen mukana Espooseen ja hän on mukana kokoopanossa.

Otteluinfo

FC Honka - FF Jaro
Milloin: perjantaina 16.3.2018, klo. 14.00
Missä: Matinkylä, Espoo