AC Oulu ratkaisi ottelun toisella puoliajalla

FF Jaron salama-alku ei auttanut vaan AC Oulu käänsi ottelun ja otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa lukemiin 4 – 1 ( 1 – 1 ).

FF Jaro oli tehnyt pari muutosta aloituskokoonpanoon Darvin Chavezin ja Severi Kähkösen poissaolojen takia. Puolustaja Jusa Ihalainen pelasi ensimmäisen ottelunsa aloituksessa Ykkösessä ja Axel Vidjeskog oli taas mukana ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Ottelu alkoi FF Jaron kannalta mainiosti kun Vidjeskog teki 0 – 1 jo ensimmäisellä minuutilla. AC Oulun maalivahti Tommi Lindholm veti pallon suoraan päin Vidjeskogia ja pallo pomppasi maaliin. Koko ensimmäinen puoliaika oli aika tasaista vääntöä ja kun oli pelattu 42 minuuttia Lassi Nurmos tasoitti ottelun rajaheiton jälkeen.

Heti toisen puoliajan alussa AC Oulu pääsi pari kertaa hyökkäämään vaarallisesti. Ottelun 49 minuutilla joukkue sai vapaapotkun laidassa ja keskityksestä Alexander Jibrin puski liian helposti 2 – 1. Tämän jälkeen AC Oulu sai lisää virtaa ja FF Jaron peli taas lopahti. FF Jaro yritti nostaa peliä mutta se ei onnistunut lainkaan ja AC Oulu pääsi paremmin hyökkäämään. Tunnin pelin jälkeen Vidjeskog loukkaantui ja joutui vaihtoon. Joni Remesaho ehtii juuri tulla vaihdosta kentälle ennen kuin AC Oulun Juho Mäkelä ratkaisi ottelun lopullisesti pelin 69 minuutilla tilanteeseen 3 – 1. Tämän jälkeen ottelun taso laski vielä lisää ja näytti siltä että molemmat joukkueet odottivat pelin loppumista.

FF Jaro teki vielä yhden vaihdon kun Papa Niang tuli Anthony Olusanyan tilalle. Ottelun 83 minuutilla AC Oulu pääsi vielä kaunistelemaan numerot kun Pekka Welling teki 4 -1. Tämä jäi myös lopputulokseksi.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko oli pettynyt joukkueen suoritukseen.

– Taisteltiin kolmannesta sijasta mutta se ei näkynyt kentällä tänään toisella puoliajalla. En tiedä mitä pelaajien mielessä liikkui kun taisteleminen loppui.

FF Jaron kauden viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina 20.10. klo. 14:00 Pietarsaaressa. Silloin vastustajana on AC Kajaani.

FF Jaro: Topi Valtonen, Johan Brunell, Jusa Ihalainen, Pavle Milosavljevic, Walter Moore, Luis Robles, Jonas Emet, Axel Vidjeskog (67 min. Joni Remesaho), Jim Myrevik, Anthony Olusanya (75 min. Papa Niang), Jahir Barraza

Vaihdossa: Ville Seppä, Jaakko Alasuutari, Anthony Dafaa, Otto Hirvonen