Uutiset

F Jaro dominoi etenkin avauspuoliajalla peliä mielin määrin, mutta ei onnistunut hyödyntämään tilanteitaan. Toisella puoliajalla RoPS teki ottelun ainoan maalin ja ottelu päättyi lukemiin 0-1 (0-0). Tappiosta huolimatta Jaro varmisti paikkansa ylemmässä loppusarjassa.
Runkosarjan loppukiri jatkuu ja Jaro pelaa keskiviikkona viimeisen kotiottelunsa ennen jatkosarjoja.
FF Jaro näytti jo nousseen kotivoittoon MP:n nopean avausmaalin jälkeen, mutta vieraat tulivat tasoihin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Jaron maaleista tänään vastasivat Jeremiah Streng ja Guillermo Sotelo. Ottelu päättyi lukemiin 2-2 (1-1).
Lähes kahden viikon ottelutauon jälkeen Ykkösessä pelataan runkosarja loppuun tiiviissä tahdissa. FF Jaro aloittaa lauantaina kotiottelulla MP:a vastaan.
FF Jaron kolmas ottelu viikon sisään päättyi kirvelevään tappioon, kun PK-35:n toisen puoliajan salamamaalit koituivat Jaron turmaksi. Markus Kronholm toi Jaron maalin päähän, mutta Guillermo Sotelon ylärimalaukausta lähemmäksi Jaro ei tasoitusta päässyt ja niin ottelu päättyi lukemiin 2-1 (0-0).
Jaro pelaa lauantaina viikon kolmannen ottelunsa, kun Helsingissä vastaan asettuu PK-35.
FF Jarolla on tällä hetkellä tiheä otteluohjelma. Joukkueen vastustajaksi saapuu keskiviikkona sarjan huippuottelussa EIF.
FF Jaro otti ensimmäisen kotivoittonsa pitkään aikaan, kun Jippo kaatui Keskuskentällä Joni Remesahon maalilla lukemin 1-0 (0-0). Voitto pitää Jaron tiukasti Ykkösen kärkikamppailussa mukana.
FF Jarolla on jälleen edeessään kolmen ottelun viikko. Ensimmäisenä vastassa on sunnuntaina Jippo.
FF Jaro jatkoi vahvoja vierasotteita, kun se kaatoi MP:n Mikkelissä maalein 1-2 (0-1). Jaron maaleista vastasivat Jeremiah Streng ja Macauley Chrisantus.
FF Jaro matkustaa sunnuntaina Mikkeliin, jossa se kohtaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella MP:n.
Viikon toinen Pohjanmaan derby päättyi maalittomaan tasapeliin Pietarsaaren Keskuskentällä 1478 katsojan silmien alla.
Edellisen derbyn perään tulee perään heti uusi. FF Jaro kohtaa sunnuntaina Pietarsaaren Keskuskentällä KPV:n.
Jaro joutui avauspuoliajalla kahden maalin takaa-ajoasemaan, vaikka punaisillakin oli omat paikkansa. Toisella puoliajalla Jaro tuli peliin mukaan Tyler Reidin osumalla, mutta se jäi ottelun viimeiseksi ja ottelu päättyi VPS:n voittoon lukemin 2-1 (2-0).
FF Jaron tiukka ottelutahti jatkuu keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Vaasaan, jossa pelataan Pohjanmaan derby VPS:a vastaan. Jaron kannattajia pyydetään huomioimaan, että ottelulippu täytyy ostaa etukäteen, stadionilla ei lippuja myydä.
Alkukauden HIFK:a Veikkausliigassa edustanut SJK:n sopimuspelaaja Jeremiah Streng siirtyy lainalle FF Jaroon loppukauden ajaksi.
TPS esitti Jaakon Päivien ottelussa todella vahvaa peliä ja vei pisteet Turkuun 1643 katsojan pettymykseksi lukemin 0-2 (0-1).
Vuorossa on perinteinen Jaakon Päivien lauantaiottelu. Tänä vuonna vastaan asettuu TPS Turusta.