Uutiset

FF Jaro ja Jim Myrevik ovat allekirjoittaneet kauden 2020 kestävän pelaajasopimuksen. Tämä tarkoittaa että Jarolla on jo tässä vaiheessa 9 pelaajasopimusta.
FF Jaron 3 - 0 ( 2 - 0 ) voitto AC Kajaanista Pietarsaaren keskuskentällä riitti kolmanteen sijaan tämän kauden Ykkösessä. Ottelu oli samalla Jonas Emetin viimeinen FF Jarossa.
Kauden viimeisessä ottelussa sunnuntaina FF Jarolla on edelleen mahdollisuus kolmossijalle ja AC Kajaani taas pyrki ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa FF Jarosta.
Tervetuloa päättämään kausi hyvällä ruoalla, viihteellä ja palkinnoilla yhdessä koko Jaro-perheen kanssa Kaupunginhotellissa.
FF Jaron salama-alku ei auttanut vaan AC Oulu käänsi ottelun ja otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa lukemiin 4 - 1 ( 1 - 1 ).
Lauantaina FF Jaro pelaa kauden viimeisen vierasottelunsa kun Oulussa vastaan asettuu AC Oulu. FF Jaro tavoittelee edelleen sarjan kolmossija ja AC Oulu pyrkii ottamaan kauden ensimmäisen kotivoittonsa.
TPS ja FF Jaro jakoi tasapuolisesti pisteet perjantaina Turussa. Ottelu päättyi 1 - 1 ( 0 - 0 ) kun TPS:n Eliecer Espinosa ja FF Jaron Darvin Chavez maalasivat toisella puoliajalla.
Perjantaina sarjakakkonen ja sarjakolmonen kohtaavat Turussa. TPS on voittanut molemmat edelliset keskinäiset ottelut ja FF Jaro hakee nyt revanssia.
FF Jaro aloitti päivän ottelu todella näyttävästi ja johti 2 - 0 jo yhdeksän minuutin jälkeen. Toisella puoliajalla TPV pääsi paremmin mukaan otteluun.
FF Jaro isännöi lauantaina keskuskentällä TPV Tampereelta. FF Jaro taistelee kolmossijasta ja TPV taistelee sarjapaikasta. Edellinen ottelu Pietarsaaressa toukokuun lopussa päättyi tasan, 1 - 1.
FC Haka ei antanut FF Jaro yllättää vaan jatkoi vahvaa pelaamista Pietarsaaressa lauantaina. Ottelun jälkeen joukkueen pelaajat ja kannattajat juhlivat yhdessä ansaitun nousun Veikkausliigaan.
Lauantaina sarjajohtaja FC Haka vierailee keskuskentällä ja joukkueella on ensimmäinen mahdollisuus varmistaa nousunsa Veikkausliigan. FF Jaro pyrkii aiheuttamaan FC Hakalle joukkueen ensimmäinen tappio tällä kaudella.
Vaikka FF Jaro oli joutunut tekemään useita muutoksia aloituskokoonpanoon loukkaantumisen takia peli lähti hyvin käyntiin ensimmäisellä puoliajalla. Toinen puoliaika taas oli FF Jaron heikoin tänä vuonna ja lopputulos 3 - 1 ( 0 - 1 ) kotijoukkueelle oli lopuksi täysin oikeutettu.
Maanantaina KTP ja FF Jaro kohtaavat kolmannen kerran täällä kaudella. Edellinen ottelu Kotkassa päättyi 2 - 2 ja Pietarsaaressa FF Jaro voitti 3 - 2. Nytkin on odotettavissa tasainen ja jopa maalirikas ottelu.
FF Jaro hävisi MuSalle 2 - 1 ( 1 - 1 ) tapahtumarikkaan ja tasaisen ottelun jälkeen. Ratkaisu syntyi japanilaisen Takanori Yokochin rangaistuspotkulla toisella puoliajalla.
Lauantaina kohtaavat sarjataulukon nelonen ja kolmonen Porin stadionilla kun MuSa isännöi FF Jaroa. Tämän kauden molemmat edelliset ottelut ovat päättyneet tasapeliin ja nytkin on odotettavissa tasainen vääntö.
FF Jaron ja MYPAn välinen ottelu oli juuri niin tiukka kuin etukäteen aavistettiin. FF Jaro voitti 2 - 0 ( 1 - 0 ) Jahir Barrazan maaleilla ja joukkue jatkaa taistelua karsintapaikasta.