Su 05.07.2020 | 18:30
Su 12.07.2020 | 18:30
La 18.07.2020 | 16:00
Su 26.07.2020 | 18:30
Jaron kauden ensimmäinen ottelu päättyi AC Kajaania vastaan vaiherikkaiden tilanteiden jälkeen lukemiin 2-2 (1-1). Severi Kähkönen puski Jaron tasoihin vain sekunteja ennen ottelun loppua. Ottelua varjosti Johan Brunellin vakava loukkaantuminen.
Yksi FF Jaron mielenkiintoisimmista nimistä lienee seuran oma kasvatti Anthony "Anttu" Olusanya jolta toivotaan tälle kaudelle lopullista läpimurtoa miesten peleissä. 20-vuotias hyökkääjä on huomenna avauksessa kun Jaro lähtee vierailulle Kajaanin urheilupuistoon AC Kajaanin vieraaksi. Olusanya kärsi talven aikana pienistä vammoista mutta toipui koronaviruksen aikana pelikuntoon ja nyt taustalla on ehjä harjoituskausi ennen tosipelien alkua.
FF Jaro avaa kautensa pitkän odotuksen päätteeksi tulevana lauantaina. Joukkue matkustaa viikonloppuna 280 kilometriä Kainuuseen jossa vastassa on yllätysvalmis kotijoukkue.
Amuzie on edustanut Nigeriaa Afrikan Cupin karsinnoissa ja oli mukana voittamassa olympiapronssia Rion Olympialaisissa 2016. Laitapuolustaja liittyy Jaron mukaan välittömästi mutta on papereiden saaminen kuntoon saattaa kestää viikonlopun yli.
Topi Järvinen FF Jaro /Kuvaaja: Jaakko Kuusisto
Muutama viikko sitten FF Jaro julkaisi loppukauden kestävän sopimuksen Topi Järvisen kanssa. Jalkapalloyleisölle laitalinkki ehti tulla tutuksi monen vuoden ajalta JJK:n riveistä sekä viime kaudella AC Kajaanista. Millainen persoona on Topi Järvinen ja mitä häneltä voidaan tällä kaudella odottaa.